Studio Calicon skräppikitti

Pitkän aikaa oli tehnyt mieli tilata skräppikitti ja nyt lomalla oli aikaa tutkia ja kysellä mistä muut ovat tilanneet. Studio Calico vaikutti mukavalta ja helpolta paikalta tilata. Ihan koko systeemi ei ole vielä tiedossa, mutta sieltä tulee nyt mulle automaattisesti paketti, ellen peru sitä. Otan ainakin muutaman.

Tässä kuvassa näkyy tuo tarra-arkki sekä iso tekstiarkki ja sabluuna, jossa on kuukaudenpäivät numeroituna ympyrässä ja tuo JUNE. 

  

12 kpl skräppipapereita oli mukana, 2 täysin valkoista ja muut kuvioituja molemmin puolin tai sitten ihan pelkästään värillisiä (nuo kaksi edessä)

Tässä edellisessä kuvassa olleet toiselta puolelta. Älkää häiriintykö ympärillä olevasta sotkusta, tällä kertaa jätin rajaamatta kuvat.


Leimasinpaketti, värillisiä timangeja, puupyröryköitä, kakkupaperi, 2 kpl akryylimaalia, turkoosit on kirjaimia jotain muovia ja sitten tuollaisia nimilappuja.

Olen oikein tyytyväinen pakettiin, hinta oli postikuluineen alle 37 euroa, joten ihan kivasti tavaraa. Tykkäsin erityisesti noista papereista kun oli kaksipuolisia joten ainakin valinnanvaraa.

FB:n Skräppääjät ryhmässä on enempikin keskustelua aiheesta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018