Art Journal : Did I ever tell You ja Choose Happy sivut


EDIT: Eilinen tekele unohtui laittaa:
Minusta on kiva väritellä reunat vesivärikynällä ja sutia pensselillä sen jälkeen, tulee aika kivaa jälkeä. Ylimmässä on reunoissa gelatosväriä. Nyt aloin miettimään että jäiköhän tämä toinen kesken...


Kuten edellisessä Art Journal postauksessa kerroin, että pistin vanhat sivut uusiksi
 Tein tämän eka aukeaman kirjaan tälläiseksi ja teksti voi olla vaikka johdatteleva tuleville sivuille.

Ihmettelette ehkä miksi kirjoitan englanniksi tekstit, vaikken sitä edes kovin hyvin osaa.
Suomeksi kaikki tekstit kuulostaa tyhmiltä tai liian henkilökohtaisilta, sellaisilta joita ei halua koko kansalla kirjoittaa.

Mun tekstit on pääosin jostain arkista poimittuja ja usein sopivat sivuun.
Olen maailman huonoin keksimään mitään tekstejä näihin, joten valmiilla mennään.

Suomeksi voisi tietty käyttää laulun sanoja, mutta jos ei tule muuta just mieleen kuin " hopeinen kuu luo, merelle siltaa" - ei siitäkään sitten palon apua ole.

Näitä on hauska tehdä, tämäkin tausta tehty niillä mitä ensimmäiseksi sattui käteen ja luulen että Art Journalin tekemisen tarkoitus on tehdä sivu liikaa miettimättä. Antaa vaan palaa...

Kuva on sarjasta, joita otin Voimauttavan valokuvauksen nettiryhmän haasteisiin, sarjassa on aika hyviä ilmeitä ja kuvat ovat kivan pieniä näihin Art Journal sivuihin.

Nyt on tullut tuotoksia kuin liukuhihnalta, tahti hiipuu kun sairasloma loppuu, viikko vielä "askartelulomaa". Illat onkin sitten työviikkoina lyhyitä ja liikunnallekin pitää jättää tilaa, zumbaan ja salille tekee jo kovasti mieli ja uimahalliin. Kunhan leikkaushaavat on kunnolle parantuneet menen vesijuoksuun, zumbaan ehkä jo aiemmin.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Live-vaihtoon kortteja.