Askartelutreffit Turun Auralassa


Vihdoin koitti Piikun ja minun suunnittelemat askartelutreffit, Piiku kaiken oikeastaan kyllä järjesti, yhdessä vähän mietittiin asioita. Auralan kansalaisopistolla, aivan Turun keskustan kupeessa on hyvät tilat.

Kassit valmiina askartelemaan, tosin ihan väärällä ovella.Manumiinaa perehdytin hieman mixedmedia saloihin, hän tuunasi kirjan kannen uusiksi. Hienot tuli kansista ja hänen blogistaan sitä ehkä pääseen jossain vaiheessa kurkkimaan.
Marjo tuossa vastapäätä ihastui suihkimaan suihkeilla, oli ihana nähdä kun joku innostuu uusista jutuista.

Eilen aloitin tämän kirjan ja viimeistelin sen treffeillä, laitan siitä oman jutun sitten erikseen.
Pari simppeliä joulukorttitagia tuli tehtyä, niistä ei ole vielä kuvaa.Ihan ensimmäiseksi siirsimme nuo hienot valkoiset pöydät ja keinonahkaiset tuolit sivuun, ettei kukaan vaan sotke niitä. Roudasimme isosta salista toiset pöydät ja tuolit.
Pöydät peitettiin jätesäkeillä ihan varmuuden vuoksi.
Paperit ovat tuossa kuivumassa, onneksi kukaan ei gelleillyt noissa pöydissä. Leikkurilla vaan leikeltiin, siitä ei tule sotkua.

Näin hienoja gelliplate tuotoksia sai Marjo (ei blogia) aikaiseksi.

Kahdeksan meitä siellä oli, lähes kaikki ennestään tuttuja, onneksi edes yksi saapui rohkeasti netti-ilmoittelun perusteella. Tilat on aivan mahtavat. Lisää niitä toisenlaisia pöytiä olisi hyvä saada, koska luulen, että jonain kertana on hieman enemmän porukkaa. 

Parempi jättää nuo hienot pöydät ja tuolit rauhaan, ettei vaan sotketa ja saadaan käydä kun siivosti ollaan. 

Tässä vielä seuraavat treffipäivät:
Auralan Pohjola-salissa sunnuntaisin:   5.10, 19.10, 23.11 ja 7.12 klo 12-17 (os. Satakunnantie 10, Raunistulan apteekkia vastapäätä). Klikkaa linkkiä ja lue enemmän Auralan sivuilta. Sisäänkäynti Satakunnantien puolelta.


Kommentit

  1. Kiitos opetuksesta ja mukavasta seurasta! Oli kiva päivä :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva päivä ja pian uudestaan!

    VastaaPoista
  3. voi kyllä olis kiva tulla joukkoon mukaan,ihanan näköistä! ei salosta turkuun ees oo paha matka, mutta mistäs sitä sais kalenteriin lisää aikaa.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mixemediajoulukalenteri 2018

Leimasimia myytävänä