Ipadin tuunatut kuoret


IpadAir sai uudet kuoret. 

Liimasin gel mediumilla muovisiin halpiskuoriin lakanakangasta, jonka gessosin.
Kun gesso oli kuivaa laitoin Priman /Finnabairin Texture crackle pastaa (Platinum).
Annoin pasta kuivua rauhassa ja krakeloitua. Sitten suihkuttelin mistejä sinne tänne.
Liimailin koristeet ja leimasin tekstin paperille jotka kiinnitin gelmediumilla. Koristeiden päälle laitoin gessoa ja sen ollessa vielä märkää suihkuttelin lisää mistejä ja kuivattelin kuumailmapuhaltimella.  Värittelin koristeita vielä Luminarten H20 väreillä, viimeistelin gelatoksella Metal Mint (turkoosi). Levitin vielä kaiken päälle Mod podgea ja sipaisin kultamaalia sinne tänne.

Voisin tietty vaihtaa jo värimaailmaa, tuntuu että kaikki työt ovat tätä turkoosivihreää. Johtunee ehkä siitä, että ne ovat lähes ainoat mistit, jotka toimivat kunnolla. Ei auta kuumat vedet eikä putsaukset, jos mistipullo on mennyt jumiin niin se on jumissa. On moneen kertaan liotettu ja putsattu ja jopa heti suihkutuksen jälkeen. Pitää vissiin hankkia lisää Dulysionsin mistejä kun niissä tuntuu suihku toimivan.

Kommentit

 1. Wau, upee! Tykkään värimmailmasta :)

  VastaaPoista
 2. Hieno!
  Kivaa, että kerrot, miten hieno lopputulos on syntynyt. Pikku hiljaa alan päästä tällaisen kielen saloihin sisälle. Nyt on enää epäselvää gelatos ja Mod podge???

  VastaaPoista
 3. Todella komea tuli ja tykkään noista väreistä täpöillä. Minäkin olen miettinyt, että koskahan kyllästyn tuohon turkoosiin ja vihreään, mutta vielä ei näy kyllästymisen merkkejä ;)

  VastaaPoista
 4. Mageet! Tällaset kun saisi kännykkäänkin.
  -Vilimarika

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Live-vaihtoon kortteja.