Mixed media classes 1 viikko/ Donna Downey


Liityin Big Picture Classes sivujen kurssiin Mixed media classes, jossa 9 huipputyyppiä opettaa uusia tekniikoita ja saamme videotutoriaalit sekä kuvalliset ohjeet töihin.
Meinasin ensin liittyä Lifebook 2015, mutta totesin että siinä on ehkä liikaa, kun tulee joka viikko vuoden ajan uusi työ tehtäväksi. 

Ensimmäisenä Donna Downeyn tunti.

Täältä löytyy lisää tietoa. 

Tämä olisi pitänyt tehdä suoraan canvaskankaalle ja laittaa itse se sitten puihin kiinni. Tähän hätään en lähtenyt ostamaan canvaskangasta enkä puita. Joskus aion testata sen, nyt kun oli hyvät neuvot niiden puiden kiinnittämiseen.

Olipa hauskaa tehdä, vaikka tässä taitaa olla kolme kerrosta kaikkea ennenkuin olin tyytyväinen. Maalasin pari kertaa valkoista maalia kaiken päälle ja aloitin uudestaan. Tänään oli hyvä päivä purkaa lievä paha mieli tähän työhön.

Olisi tehnyt mieli käyttää muita värejä kuin Donna, mutta nämä nyt vaan miellytti eniten silmää, kokeilin muitakin noihin kahteen kerrokseen. 

ps. tekstit eivät ole yhtään sen älykkäämpiä englanniksi kuin suomeksikaan mitä tauluihin tai skräppisivuihin laitan...pää lyö aina tyhjää tuossa kohtaa tai mietin liikaa...


Kommentit

  1. Vau, miten makee työ! Tykkään todella. Heti alkoi inspiraatio jylläämään omassa päässä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018