Mixedmedia taulu /Nainen


Yöllisen vision tulos.

Sain eräs yö vision tähän tauluun, joten ei kun toteuttamaan.
Hiukset on tehty puuvillalangasta, joka on kerässä selkein 4 kertaisin säikein, joten heti saa paksumpaa jälkeä aikaiseksi. Maalasin hiukset ensin gessolla, sitten lisäilin helmiä ja tuon kukan liimaamalla ne gel mediumilla. Gessoa vielä päälle ja sitten maalasin hiukset patinamaaleilla ja suihkin patinointiainetta päälle. Hiuksiin on maalattu myös Luminarten Silkseillä sinne tänne.
Kasvoja en ole pitkään aikaan maalannut, mutta olen näihin aika tyytyväinen silti. Pienellä maltilla saisi parempaa jälkeä, mutta sitä kun innostuu niin on pakko vaan tehdä, kuten eilen illalla vaikka väsytti.

Korvakorut ovat jääneet käyttämättä, joten päätyivät tähän.

Oli todella hauskaa tehdä tätä.

Seuraavaksi ehkä ihan jotain muuta, tänään nimittäin aukesi ensimmäin video Mixed Media Classesin kursseilta, joka siis kestää 9 viikkoa ja joka viikko ilmestyy yksi video ja muuta ohjetta.
Ensimmäinen video on Donna Downeylta. Katsoin sen jo läpi (45min), mielenkiintoista jälkeä. Siinä pitäisi työ tehdä canvaskankaalle ja laittaa se itse puihin, mutta taidan kuitenkin käyttää valmista canvasta, koska niitä on kotona.

Kommentit

 1. Oijjoi, tää on kyllä niin hieno, varsinkin hiukset ihan superhienot :) Iso tykkäys!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa niin karmea kirvirhe edelliseen että poistin koko kommentin.
   Yritin vaan sanoa että NIIN UPEAA TYÖTÄ !! No.. on on. Noihin workshoppeihin tekisi mieli osallistua, mutta pitäs keretä myös tekemään niitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018