Mixed media classes #5 tutorial by Christy Tomlinson


Viides viikko menossa, neljännen työ vielä vaiheessa, joten laitan tämän Christy Tomlinsonin tutorialin mukaan tehdyn Art Journal sivun tänne. Tämä on tehty tähän isoon Art Journal kirjaan.

Christy neuvoi tekemään omia, printtialustoja vai miksikä niitä sanoisi. Hän näytti monta eri tekniikkaa niiden tekemiseen.

Tein yhden kun sattui olemaan sellaista solumuovia tuossa käsillä. Leikkelin siitä kukkaa, lehteä ja kiekuraa ja liimasin ne kovalle muoville kaksipuoleisella teipillä, silppuja laittelin väliin.
Aika kiva työkalu tuli paperin painamiseen. Tuo naisen mekko on tehty niistä papereista. Delipaperille tuli tosi hienoa jälkeä, kiitos Helioskoopille kun antoi pari testattavaksi. 

Koristelin mekkoa korjaustussilla, senkin käyttöön on vinkki saatu Helioskoopilta.

Tausta väritetty gelatosväreillä. Vähän pitsileimoja ja tekstiä. Liimasin sivun Art Journal kirjaan.

Tänään olisi ollut Auralan askartelusunnuntai, mutta pakko jättää väliin. Pakkausta ja muuta puuhaa sen verran että en nyt ehdi sinne, vaikka mieli tekisi. Aslakkiin siis olen menossa ja pitäisi sinne tehdä joku kaavio omista töistä. Piti se töissä tehdä ja keskustella esimiehenkin kanssa, mutta sen verran kiirettä ollut ettei ehtinyt. Kotona saa ehkä mietittyä asiaa enemmän rauhassa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Live-vaihtoon kortteja.