Värikkäitä ATC-kortteja


Hain eilen Klemmarikellarista Americanan Neons maaleja ja siitä innostuin tekemään lisää ATC-kortteja pitkästä aikaa. Laskuissa olen mennyt jo vuosia sitten sekaisin, mutta yli 800 näitä on tullut vuodesta 2006 asti tehtyä ja vaihdettua.

Välillä tympi tosi paljon, ei huvittanut yhtään tehdä, mutta nyt kun on uusia maaleja ja leimoja yms. niin oli taas kiva tehdä. 

Näihin on käytetty mm. Dina Wakleyn maaleja, Americanan Neons maaleja. Finnabairin ja Birgit Koopsenin leimasimia.

Huomasin, että tässä blogissa ei ole yhtään ATC-postausta. välilehdellä on muutama vanha ATC, ehkä pitää laittaa tänne talteen vanhoja kortteja johonkin postaukseen, joitakin kuvia on tallella. Anskun Kammari blogista hävisi kaikki kuvat, joten sinne meni suurin osa kuvista. Flickrissäkin oli paljon kuvia, sieltäkin hävisi kuvia kun tili palautui Pro-versiosta tavalliseksi. 
Kommentit

 1. Upeita värejä ja upeita kortteja! Minullakin oli viiden vuoden paussi ja nyt taas rupesi kiinnostamaan.
  Tulisitko taas vaihtamaan? 24.8. on seuraava... tai haluatko ylipäätään vaihtaa? Minua kiinnostaisi Love, sen alla Rain ja alin Life. Olen lisännyt blogiini välilehden, jossa vaihtokortteja, se löytyy otsakkeen alta.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä kortteja, niin uutta virtaa saa aina kun saa jotain uutta ostettua;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja pirteitä kortteja. Kyllä se taukokin on joskus paikallaan :) itse yritän myös toipua tauosta. Jos sitä nyt lomalla innostuisi taas atc kortteja tekemään.

  VastaaPoista
 4. Ihania kaikki! Tykkään näistä väreistä!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018