Kalenterimania iski tännekin....


.... tai paremminkin, ainahan se kalenterihulluus minussa on ollut, mutta nyt se palasi.
Sain kutsun Kalenterimania ryhmään ja ajattelin, no en kyllä ala tähän enää näin vanhana....
No, Jonnalla oli Klemmarikellarissa kassan vieressä yksi Happy Planner, mallia Pioni. 
Katselin sitä, että onpa ihana, sivut oli muoveilla kiinni, joten en sitä kovin kauaa tutkinut. Laitoin sitten Jonnalle viestiä, että mikä se oli, siitä se sitten lähti googletus yms. ja iski tarve saada kalenteri ja nimenomaan HP. Valinta oli vaikea, mutta mustavalkoiset raidat ratkaisi, eli se on tuo kuvassa oleva.

Kalenteri on hankittu Klemmarikellarista mun ihanasta lähikaupasta tuosta melkein nurkan takaa. Kalenterissa on sivut heinäkuu 2016- vuoden 2017 loppuun, joten hinta 29,90 euroa ei ollut paha.
Kalenterihan tietty vaatii oman laukun :) jonka Jonna ystävällisesti lupasi tilata. Mustavalkoraitainen, joten en vaan voinut vastustaa. 

Kalenteria odotellessa väsäsin nuo pinkit nimilaput ja totesin tietenkin sitten vasta kun olin ne liimannut paikoilleen, että ovat liian suuret, mutta siinä ne nyt ovat ja pysyy.
Latasin Iphoneen Project Life ohjelman ja sillähän saikin tehtyä kivan kollaasin.


Jo mennyt kesä-heinäkuun vaihdekin tietty piti koristella. Vähän oli ja on vieläkin hakusessa, että millä tyylillä tekee. Totesin kuitenkin, että vaihtelunhaluisena ihmisenä saatan tehdä joka viikon eri tyylillä.  Minulla oli iso kasa Studio Lightin korttiseteistä jääneitä kuvia ja huomasin, että ne ovat juuri sopivaa materiaalia kalenteriin. Tilasinkin muutaman setin lisää ihan kalenteria varten.
Kannen päällä olleen läpyskän koristelin maalaamallani tarrapaperilla, leimailua tietty seassa myös. Tästä tuli THIS WEEK välilehti.
Vesivärejäkin piti testata nyt tulevaan 11.7 alkavaan viikkoon sekä näitä tulostamiani kuvia, värit olivat vähän vähissä tulostimessa. En kyllä tajua miten ne niin äkkiä väheni kun juuri toukokuussa ostin värit, enkä ole kyllä paljon tulostellut. Taitaa tulla halvemmaksi ostaa jotain vastaavia kuvia.

18.7 alkavalle viikolle laitoin Tim Holtzin teippiä ja leikkelin leimakuvia, joita olin joskus kaverin leimoilla leimaillut.


Heinäkuun viimeinen viikko on merihenkinen ja kuvat Studio Light.

Tunnustan, että menen jo syyskuussa, mutta laitan sitten myöhemmin ehkä niitä kuvia. Vuosien askarteluharrastuksen seurauksena minulla on järjetön määrä kaikkea myös kalenteriin sopivaa tavaraa, koitan niitä käyttää pääasiassa. Wishistä olen tilannut joitain teippejä ja post it lappusia, joita muutenkin käytä paljon töissä, niillä on kiva laittaa asiat kalenteriin. 

Innostun aina kovasti jostain, enkä malta lopettaa tekemistä, toisaalta tämäkin hullutus saattaa loppua kuin seinään. Onneksi HP toimii hienosti ilman koristelujakin, on se niin hieno.
Pitää nyt vielä testata, että toimiiko kalenteri samalla myös työkalenterina, eli jaksanko sitä kuskata töihin joka päivä tai sitten pidän töissä sen koko viikon. Töissä kuitenkin kirjoitan kaikki menoni kalenteriin. Mulla on töissä myös Wega jossa punaiset samettiset kannet ja marraskuuhun asti oleva Personalplanner, joka on neliskanttinen. Kiva kalenteri, mutta osoittautui liian pieneksi kooltaan. 
Ensivuoden työkalenteritkin pitää valita elokuun loppuun mennessä, valitsin jo sellaisen, jonka kannet voi tuunata itse, nyt kyllä taidan poistaa valintani kokonaan listalta.

Laitan silti monia menojani myös iphoneen, koska se hälyttää silloin kun haluan muistutuksen.

Kalenterihulluus on iskenyt aika moneen ja kiva seurata facebook ryhmissä keskustelua aiheesta.

Nyt taidan kokeilla seuraavaksi sellaista sivua, jossa ei näy valkoista ollenkaan. 
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018