Askarteluvuoren haaste #14


Haasteen aiheena on ILO ja SURU. Korttikoot ATC ja SKINNy.

Lisää tietoa Viken blogista.  (korteissa on syvemmät värit mitä kuvissa näkyy, keittiön lampun alla kuvattu joten valoa tuli hieman liikaa)

Ilo- kortiksi tein Skinnyn. Pohja on suihkutettu värisuihkeella. Leimasin pääsi tähän ekaa kertaa tai oikeastaan kaikki tuon setin leimasimet + viimeisimmän Creativity lehden mukana tulleet nappi- ja neulaleimasimet.

Suru kortti ATC kokoa. Tausta suihkeilla ja muuten leimattu eri leimasimilla.


Kumpaakaan korttia en yhtään etukäteen suunnitellut, niistä vaan tuli tämmöiset. Itse olen ihan tyytyväinen näihin, toivottavasti saajakin. Kortit lähtevät Nokialle Raija-nimiselle henkilölle. Mitään hajua ei ole hänen blogistaan tai lempinimestään. Ehkä sekin selviää.


Ei oikein ensin ollut mitään inspistä tehdä kortteja, sen verran tuon vanhan blogin kuvien häviäminen harmittaa. Suurin osa kuvista on ehkä tallella, mutta en niitä jaksaa laittaa takaisin, muistaisinko edes kaikkia mikä kuuluu mihinkin. En ole myöskään jaksanut bloggerin ylläpitäjille asiasta kysellä.

Eipä tänne uuteen blogiin moni taida edes löytää, mutta laitan tänne nyt ainakin näitä uusia juttuja.

Kommentit

 1. Upeat kortit!!
  Tosi harmi noitten kuvien häviäminen blogista :( nää on niin henkilökohtaisia ja korvaamattomia kortteja.
  Vaihtoparisi blogi näkyy Askarteluvuoren Atc vaihtoblogissa. Hän on kommentoinut sekä mr linkyyn laittanut bloginsa ja korttinsa :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa -kiitos.Odotan tosi innolla.

  VastaaPoista
 3. Hienot kortit! Ja Raija Annikin kommentista taitaa päästä blogiin.

  VastaaPoista
 4. Hei-kortit tuli tänään ja tykkään kovasti. Kiitos, myös matskuista jotka inspiroivat askarteluun. Suoraa linkkiä en saa tästä Korttihurahdukseen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018