Skräppisivu pitkästä aikaa


Pidemmän aikaa on ollut mielessä tehdä skräppisivu, en vaan ole saanut aikaiseksi.
FB:n skräppiryhmässä "melkein komennettiin", no ei nyt sentään mutta antoihan se vähän potkua aloittamiseen. Katselin ensin muutamaa haastesivua ja totesin, että nyt tehdään ihan omasta päästä.

Tälläinen siitä sitten tuli. Kaivoin ensin muutaman paperin ja mietin, että mihin sen tekisin. Käytin tuon koska se vaan tuntui nyt hyvältä. En aikonut nyt sotkea mitään maaleja tai mistejä tähän, koska se on nin sotkuista ja kestää kauan kuivua. Katsoin vanhoja sivujani ja melkein kaikissa on käytetty gessoa ja maaleja, joten aikaakin niihin on mennyt enemmän kuin tähän.

Tämä vaan syntyi, kaivoin silppulaatikosta kaikki silmää miellyttävät paperit ja laoin puuhastelemaan.
Yllättäin olen itse tyytyväinen lopputulokseen.

Tykkään tuosta valokuvasta, se kuvastaa mummona olemisen onnea. Istunkin siinä juuri Sisun vierellä 1 v synttäreillä. Kumma kyllä enää ei hirvitä laittaa omaa kuvaa näin isona tänne. 

Lause on ostamastani jääkaappimagneetista.

Nyt kun sain itseni inspiroitua, ehkä voisin niitä haasteitakin vilkaista, MUTTA kuka siivoaa sotkut??

Sain minä tänään yhden kortinkin melkein valmiiksi tehtyä, sitä en nyt julkaise vielä. Se on työkaverilleni joka täyttää 60, pyysin hänen vaimoltaan salaa kuvan korttiin :) Tekstit puuttuvat vielä, odottelen niitä Heidin Korttipajasta, josta tilasin muutamia leikkeitä.


Kommentit

  1. Upeat värit ja kvat yksityiskohdat.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Hieno! Ja tosiaankin kirjaimellisesti omasta päästä. Kyllähän sun kuvan kehtaa laittaa mihin vaan. Niin...ne pikkuiset todella ovat kaikkea muuta arvokkaampia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018