Blogihyppely

Sain  Bruksflickanilta haasteen vähän erilaiseen Blogihyppely haasteeseen!
Mielelläni lähdin mukaan kun Bruksflickan kysyi asiaa. Hänet tapasin jonkin aikaa sitten Salossa Emmon kurssilla ja tuntui heti, että olemme samalla aaltopituudella. Hänellä on erittäin upeita töitä ja hän on kätevä käsistään ja käyttää mahtavalla tavalla kierrätysmateriaalia. Ilo seurata hänen blogiaan ja kiva tavata uudestaan Matka Luovuuteen tapahtumassa.

Kun minut on haastettu, niin haaste jatkuu näin.Vastaan muutamiin kysymyksiin liittyen omaan tekemiseeni ja annan kysymysten mennä henkilölle jonka haastaan mukaan tähän blogihyppelyyn.Haasteen saaja jatkaa samalla tavalla vastaamalla viikon päästä omassa blogissaan samoihin kysymyksiin ja haastamalla max 3 ihmistä lisää.Näin hyppely kiertää ympäri maailmaa.Jännää eikö totta.Haasteen alulle laittaja ja englannin kielinen versio löytyy Papierstaun Sannan blogista.

1. Minkä parissa työskentelen tällä hetkellä
Tällä hetkellä on kesken pyöreä canvastaulu, jonka pohjan olen maalannut kirkkailla akryylimaaleilla ja laittanut kohopastaa kukkasabluunalla, olen myös vähän leimaillut tekstiä ja muuta. Työ edistyy sitä mukaa kun keksin, että mitä muuta siihen laittaisin. Päässä pyörii ideoita skräppisivuihin ja pitäisi tehdä myös nimikyltti parin viikon päästä olevaan Matka Luovuuteen tapahtumaan. Kaikkea kuitenkin rajoittaa tämä hiivatin kuumuus.

2. Kuinka kauan luot yhtä tuotosta?
Tunteja menee lähes aina ja voi mennä päiviäkin kun ei oikein tiedä miten etenisi. Joskus taas joku etenee niin hurjaa vauhtia, että melkein hengästyttää. Minulla on tapani pidätellä hengitystä kun innostun :)

3.Lempi tekniikkani jota käytän tällä hetkellä?
Mixedmedia tekniikka on  eniten minun tyyliäni. Gesso, gel medium ja akryylimaalit, niillä saa aikaan vaikka mitä. Viimeaikoina olen käyttänyt myös gelliplatea aika paljon varsinkin korttipohjien tekemiseen. Olen aina tykännyt kaikista mömmöistä.Käsillä sotkeminen ja maalaaminen on ihan parasta. 

4.Kuinka minun kirjoitus/luomisprosessini etenee?
Luomisprosessi on välillä todella vaikea. Haasteissa auttaa valmis malli, miten skräppisivun materiaalit pitäisi kunkin haasteen mukaan asetella. Usein en ole ollenkaan tyytyväinen skräppipaperin väriin, kuosiin tai materiaaliin, joten melkein aina ne menee ihan uusiksi, eli gessoan ja väritän paperin mieleisekseni. Pyörittelen kauan kuvaa ja papereita, ennenkuin mitään valmista tulee. Toisinaan  koitan tehdä ilman "mömmöjä", mutta kyllä ne mömmöt on ihan parhaita käyttää. Kun saa taustan tehtyä ja aseteltua kuvan ja paperit haluamaani malliin, laitan työn sivuun ja katson sitä jonkun ajan kuluttua uudestaan ja näen sen sitten ikäänkuin uusin silmin. Valokuvaan myös ja sen kautta sen hahmottuu paremmin ja näkee tarvitseeko työ vielä jotain.

5.Kuinka innostun ja kuinka pysyn inspiroituneena?
Innostun todella helposti, jos vaikka näen ihanan haasteen tai tekniikan mutta useimmiten muiden työt saavat minut innostumaan toden teollaö. Tykkään myös katsella eri taitajien videoita. Päässä pyörii koko ajan ideoita ja näen ihan joka paikassa tavallaan asioita, mitä olisi kiva käyttää joko kuvan tai muun muodossa. Tätä on vaikea selittää, koska idea voi piillä missä vaan; värissä, valossa, kuvassa tai jossain tapahtumassa. Aikaa ei ole aina tarpeeksi, joten inspiroituneena pysyminen kärsii joskus. Joskus ei saa aikaiseksi mitään, vaikka olisi inspiroitunut.Aloittaminen on aina hieman vaikeaa, mutta jos vauhtiin pääsee niin sitten voi syntyä vaikka mitä ja montakin työtä samana päivänä.

6.Minkälainen on minun tyylini?
Tyylini on runsas, sekava ja sotkuinen ja aika värikäs, mutta kyllä niissä yleensä joku juju on kaikessa sekavuudessaankin. Töissäni on useasti paljon pieniä yksityiskohtia ja materiaalia sekä kerroksia varsinkin jos joku kerros ei miellytä teen uuden.

Seuraavaksi haastan Anu-Riikan tähän blogihyppelyyn.
Anu-Riikan "tapasin" tässä blogimaailmassa, jossain ATC-korttihaasteen yhteydessä - muistaakseni. Anu-Riikalla on mieletön tulkitsemistapa töissään ja hän luo toinen toistaan upeampia sivuja. Hän taisi oikein päästä vauhtiin osallistuessaan Life Book 2014 töiden tekemiseen, siinä tehdään eri taiteilijoiden ohjauksessa erilaisia töitä. Anu-Riikalla on hengästyttävän hienoja ja upeita kuvituksia töissään ja jokaisessa on hieno tarina. Tuotteliaskin hän on ja ihmettelen, että mistä ne kaikki ihanat ideat töihin oikein tulevat. Upea taiteilija. Sanat ei oikein tahdo riittää, joten kurkkaapa hänen blogiinsa: Aromaattista arkea askarrellen.

Ihanaa loppukesää kaikille, itse ainakin toivon ilmojen hieman viilentyvän, koska sisällä on tuskaisen kuuma.
Elokuussa tapaan monta ihanaa ihmistä Matka Luovuuteen tapahtumassa Turussa ja uskomatonta siihen on enää reilu viikko. Luvassa ihania kursseja, upeita samanhenkisiä naisia ja luovaa yhdessäoloa ja omaa aikaa kokonainen viikonloppu. Finnabairin kursseja odotan melkein eniten, koska minun tuskin tulee lähdettyä ulkomaille kurssille, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. 

Kommentit

 1. Kiitos Ansku haastamisesta ja haasteen otan toki vastaan. Pyrin postaamaan Blogihyppelyä eteenpäin ihan lähipäivinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, nyt olen julkaissut omani ja haastanut 2(!) ihanaa naista mukaan. Kiitos Ansku kunniasta. Nöyränä jatkan eteenpäin
   Tässä linkki
   http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/2014/08/blogihyppely-sain-anskulta-haasteen.html

   Poista
 2. Nyt vasta kävin Saunalahdessa ja huomasin haasteen (minulla on uusi sähköposti Saunalahden ulkomaan postien vuoksi bmpiironenatgmail.com)
  Vieläkö ehdin mukaan?

  VastaaPoista
 3. Sekoilen täällä, Anu-Riikka haastoi minut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018