Simppelit joulukortit


Joulukorttien tehtailu on jo aloitettu. Täytyy tunnustaa, että niiden tekeminen ei ole oikein innostanut viime vuosina. Olen aina alkanut tekemään liian työläitä ja kun niitä "pitää" tehdä 30-40 niin alkaahan se kyllästyttää. Toisaalta en tykkää tehdä samalla muotilla, ainakaan ATC-kortteja, mutta ehkä ne onkin vähän eri asia kuin joulukortit.

Ostin Suomalaisesta ekokorttipohjia, jotka on ihanan tukevia (200g) ja kestävät jonkun verran kosteutta. Presentosta hankin tuota leveää säkkikangas/burlapnauhaa. Laitoin gessoa nauhaan pienen muovipussin päällä ja kun se oli kuivunut liimasin tekstin ja tuon Sizzixin stanssilla leikatun poron korttiin. Pienen pieniä tähtiäkin tuossa on, mutta ne eivät näyt kuvassa. Reunat sipaisin kullanvärisellä leimalla. Toisessa kortissa on valmiita joululauluntekstejä, joita ostin Klemmarikellarista, niitä on 30 paketissa. Kolmas kortti syntyi siten, että kun ekan kortin gessoamisen jäljiltä muovipussin päälle jäi gessoa, niin painoin tuon korttipohjan suoraan siihen, pienen pienet tähdet hieman näkyy tässä kortissa. Valmiit joulutervehdystekstit ovat jostain paperikosta. Toki näistä saa hienompia kun vähän lisää jotain juttuja, nyt muistin, että mun piti laittaa näihin lumihiutaleita, joita olen jo maalaillut. Ostin sellaisia Maya Rodadin lumihiutaleita Klemmarikellarista. No ehkä seuraaviin muista laittaa ja voihan näihinkin lisätä.

Luulen, että tällä tyylillä teen tarvittavan määrän kortteja nopeasti ja helposti. Idea on vapaasti käytettävissä jos jotakuta kiinnostaa. Tämä tyyli on varmaan jo jollakulla ollutkin eli en kuvittele keksineeni mitään uutta ja ihmeellistä. 

Ideat muhii ja kiertää askartelijoiden päästä toiseen ja syntyy uudestaan ja se tässä askartelumaailmassa on ihan parasta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mixemediajoulukalenteri 2018

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin