Matka luovuuteen 3 Sopukka - osa 1


Matka luovuuteen pidettiin jo kolmannen kerran, kaksi kertaa oli Turussa ja nyt Sipoossa Koulutuskeskus Sopukassa.Paikka oli juuri sopiva tähän tarkoitukseen, majoitus ok, ruoka mielettömän hyvää, seura aivan loistavaa kuten meidän matkanjohtajat Elina ja Terhi, sekä puolalaiset  opettajamme Aida ja Olga
Minulla oli ilo tavata opettajat jo viime vuonna kun olin Puolassa Mixedmedia partyssä.

Mielettömän hauska viikonloppu, nauru raikasi vähän joka pöydässä ja varsinkin naapuripöydässä :).

Mielettömän paljon kiitoksia Elinalle ja Terhille, että  järjestitte tämän tilaisuuden.

Saatiin ihana ympyräleikkuri Fiskarsilta, joka leikkaa lähes mitä vaan, mikä mahtuu aukosta sisään. Testailin sitäkin tänään, siitä oma postaus. 
(miksi muuten nykyään puhutaan "siitä oma blogi" kun bloggauksen alkuaikoina, kirjoitus oli aina "postaus" ja tämä oma "verkkosivu Blogi -kunhan ihmettelen)


Tässä pienet ostokset, ehdin napata tuon juoksevan gel mediumin, joka on varsin näppärää laittaa töihin, kunhan sitä ensin laittaa suihkepulloon.  Olisi saanut ostaa myös niitä jämiä, joita meidän käytöstä jäi, mutta päätin jättää ne väliin. On jo ennestään paljon 13@rtsin tuotteita ja sabluunoita, joten en oikeastaan tarvinnut enempää.

Ostin myös tuhtia gel mediumia, sitä kuluu paljon. Ison purkin olisin halunnut, mutta niitä ei ollut myynnissä. Gessoa myös kuluu, ja tietty sitäkin piti ostaa. Tykkään näistä tuotteista tosi paljon. Hinta/laatusuhde kohdallaan.

Muutama Ayeeda paint rainbow colors jauhe tuli ostettua, pari niistä on kaksivärisiä.
Värit ovat jauheita, eli ripotellaan jauhetta paperille ja suihkutetaan vettä päälle.


Ayeeda Mistit on ihan mun lemppareita, värejä on todella paljon. Kaikissa misteissä on ongelmana se, että suutin menee tukkoon. Näistä ostamistani oli keltaisen pullo heti jumissa. Kaikki saamani kikat on koitettu ja ei ne kyllä juurikaan toimi. Olenkin ostanut lisää pulloja, jotta saan siirrettyä toiseen. Pitäisi hankkia myös pelkkiä suutinkorkkeja. No värejä voi käyttää muutenkin kuin suihkimalla, joten ei suuri ongelma.

Ostin myös Ayeeda Shiny powderia kokeeksi, sitä pitää testailla myös. Toimii hyvin tuon juoksevan gel mediumin kanssa.

Ihastuin Ayeeda Vivid vintage maaleihin, joita oli kaksi väriä Americano (tumma ruskea) ja Cinnamon Latte, ovat Olga Heldweinin kehittämiä. Tehtiinkin Olgan opastuksella ihanat taulut, joihin tuota maalia käytettiin, niistä lisää sitten kunhan olen viimeistellyt taulun.

Ensi vuonna todennäköisesti neljännelle matkalle - toivottavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018