LIFE BOOK 2017Liityin tänään Life Book 2017 vuoden kestävälle kurssille. 
Tämä on ollut mielessä jo ensimmäisestä Life Bookista asti - jo nyt sain aikaiseksi :)

Donna Downeyn kurssin otin 2015 ja
Wanderlust on vuorossa tänä vuonna.

Donna oli tosi erilainen mitä Wanderlust, minunkin sotkuiseen tyyliini, ehkä liian rempseä ja sotkuinen. Upea opettaja silti ja tekee upeita töitä. Lähes kaikki sain valmiiksi, ihan muutama taisi jäädä tekemättä.

Wanderlust myös ihan kiva, kaipasin kuitenkin joka viikolle jonkun työn tehtäväksi, vaikka ei niitä ehtisikään joka viikko tehdä. Videot ovat toisinaan liian pitkiä, liikaa selostusta -lyhyemminkin voi asiat esittää. Ihan hyvä, että oli videot aiheista siveltimet, maalit, mediumit yms. en vaan jaksanut niitä katsoa, mutta joillekin tarpeen ja olisi varmaan itsekin oppinut paljon uutta.

LIFE BOOK 2017- odotukset aika korkealla. Ainakin mahtavia töitä niin Anu-Riikalla kuin monella muulla, muihin suomalaisiin LB:n tekijöihin en ole törmännyt netissä. Saa ilmiantaa itsensä, jotta voin tulla ihastelemaan töitä.

Eilinen ilta meni surffatessa kaikki opettajat pikaisesti netissä läpi, tilailin heidän youtube-kanavat ja katselin aika monet videot, pikakelauksella - mutta sain jonkinlaisen kuvan, mitä mahdollisesti on odotettavissa. Vaikutuin ja sitten piti heti aamulla ostaa kurssi, kun rekisteröinti sivustolle aukesi.

Nyt vaan pitää sitten hankkia sopivaa paperia, Canson Montval 300g  on kuulemma hyvää siihen tarkoituskeen. Aika isoon kokoon 8"x12" tekevät kurssilla sivut, mutta toki voi käyttää itse pienempää. Ostan kuitenkin tuon ison, niin on tilaa maalailla ja varsinkin naamat on helpompi tehdä isolle kuin pienelle.

Kirja sidotaan sitten jotenkin vuoden lopussa, saranarenkailla tai ommellen, ehkä.
Mielessä kävi myös se, että jos olisin ostanut uuden ison Dylusionsin kirjan, mutta tuo paperi on kestävämpää. 

Jos sinuakin kiinnostaa, klikkaa Life Book bloginappia, blogin sivubannerissa ja tutustu.


Kommentit

  1. Minäkin olen jo monta vuotta pähkäillyt otanko tämän kurssin. Olen osallistunut kanssa tuohon Donnan viime vuoden kurssille, jaksoin puoleen väliin,sitten kyllästyin. Radiant faces - oli kiva kurssi..Radiant II -kurssin otin tänä vuonna,mutta jostain syystä se on vieläkin aloittamatta, kansiota lukuunottamatta. (tosin teen nyt kokoaikaista työtä.., enkä pelkästään 4 päivää viikossa). Radiantit on Effy Wildin kursseja. En ole huomannut muita suomalaisia, ja vain joitain Euroopasta. Englannin kielen taitoni ei ole kummoinen, mutta varsinaisesta sivun tekemisestä saan kyllä tolkun. Mutta tuo itsensätuntemispuoli saa jäädä sovinnolla sivuun.
    Saas nähdä mitä teen. Olen kanssa Anun sivuja ihastellut.

    VastaaPoista
  2. On varmasti ihanaa olla mukana tuolla kurssilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018