Art journal sunnuntai


Sunnuntai kului Art Journalin parissa kun jäi sopivasti aikaa omiin touhuihin kyläilyn peruunnuttua. 


Tämä pohja oli isossa Dulysionsin kirjassa kesken, Klemmarikellarin Jonna tilasi mulle parit "portrait" leimasimet, tämän tytön ja toisen sivuprofiililla. Leimasin sitten tämän akvarellipaperille ja väritin. Näitä kasvoja on kiva värittää, muista en niin välitä.


Tässä vanhempi tuotos, naama vähän vinkura mutta eihän meistä kukaan ole täydellinen :) 
Mad Hatter on niin ihana, että pakko tämäkin oli tehdä.

Olen nyt innostunut taas näistä kasvoista ja harjoittelen edelleen, Lifebook 2017 odotellessa olen tehnyt pari sivua ilmaisen videon mukaan, toinen vielä kesken ja julkaisematta. Uusi video ilmestyi juuri joten sekin pitää varmaan tehdä.

Kommentit

  1. Hienoja sivuja sinulla täällä. Katselinkin läpi nuo Wanderlust -sivut. Nyt Lifebook 2017 odotellessa minäkin intouduin tekemään pari sivua Tamara Laporteen ohjauksessa. Löysin itseltäni maistiasvideon, joka oli tullut viime vuonna sähköpostiin. Siinä oli että näkyy 1 kuukauden, mutta näkyipä se nyt yli vuosi myöhemmin.. Mielenkiintoista, että eri opettajat ajattelee hyvin eri tavoilla, älysin että Kasia oli kehottanut ajattelemaan itse eikä matkimaan opettajaa. Kun taas Tamara on aivan eri mieltä..että kannattaa matkia halutessaan ja opetella tekniikkaa ja ylipäätään tehdä ilman rajoituksia ja nauttia tekemisestä ja uuden oppimisesta.

    VastaaPoista
  2. Upean värisiä ja kauniita sivuja. Tykkään kovasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ATC & SKINNY

ATC coins villiinnytti minutkin

Mixemediajoulukalenteri 2018