ATC coins villiinnytti minutkin

No, nyt kun alettiin postailemaan blogiin, niin laitetaan heti toinen juttu perään.

Kesti hetken ennen kuin lämpenin näille ATC-coinseille, kesällä tein pari ja tuossa pari viikkoa sitten aloin tekemään enemmän. Nyt näitä on jo yli 40, osa mennyt ulkomaiseen vaihtoon ja osa vaihdettu kavereiden kesken.

Mukavahan näitä on vaihtaa, mutta en oikein jaksa alkaa siihen enää, että ilmoitan mikä vapaa ja varattu, enkä varsinkaan alkaa pitämään kirjaa, mitkä vaihdettu. Jos joku kiinnostuu jostain ja haluaa vaihtaa, voin toki vaihtaa, kannattaa vaan laittaa viestiä.

Nämä coinsit ovat nyt viimeisimpiä, joita kännystä siirsin läppärille, pitää siirrellä muutkin ja ehkä laittaa kuvat. Osa alla olevista on varattu kavereille.

Elokuussa tuli muuten 12 vuotta täytee ensimmäisen ATC-kortin teosta ja tämän harrastuksen aloittamisesta, aloitin ekan blogin myös samoihin aikoihin. Reilusti yli tuhat korttia on tullut tehtyä, aloitimme melkein suoraan ulkomaisilla vaihdoilla kaverin kanssa, Flickrin kautta. Paljon on kaikki muuttunut sen jälkeen ja  harrastajat lisääntyneet, tosi kiva juttu.


Kommentit

  1. Oi oi oi miten ihastuttavia kaikki, sinun tyylisi kyllä tunnistaa :)

    VastaaPoista
  2. Silkun kanssa samaa mieltä Sinun tyylin tunnistaa. Nämä on kyllä aika nameja <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja vielä kivempi jos kommentoit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mixemediajoulukalenteri 2018

ATC & SKINNY

Art Daily Cafe  #door